top of page

ISO-9001

(Klik op PDF om het certificaat te bekijken)

ZTE Metaalbedrijf is ISO 9001 gecertificeerd sinds 1997

De ISO 9001:2015 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Sinds kort kunnen wij met trots mededelen dat ZTE Metaalbedrijf al ruim 25 jaar gecertificeerd is voor het verbeteren van de prestaties van het kwaliteitsmanagement. 

Door onze certificering partner LRQA zijn wij bekroond met de plaquette voor Excellent Kwaliteitsmanagement. 

Wij zijn als bedrijf uitermate trots op deze mijlpaal! 

 

INLEIDING

ZTE Metaalbedrijf BV is ontstaan in 1985 en wil een betrouwbare en vaste partner binnen de markt zijn en deze positie behouden voor het uitvoeren van staalconstructiewerken en materiaalleveringen. De constructiewerkplaats van ZTE Metaalbedrijf BV is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en het bedrijf telt naast een flexibele schil tien vaste werknemers. Het voorbereiden en vervaardigen van de diverse staalconstructies tot een gewicht van circa tien ton vindt meestal daar plaats. Mocht de aard en omvang van de werkzaamheden daarom vragen kan het bedrijf terugvallen op die flexibele schil van gemiddeld tien extra vakmensen. ZTE Metaalbedrijf BV installeert de in de werkplaats samengestelde onderdelen op locatie bij de diverse klanten in de regio. 

De opdrachtgevers waarvoor het werk zowel op vaste prijs als op regiebasis wordt uitgevoerd zijn o.a. ingenieursbureaus, machinefabrieken, scheepswerven, aannemers in de utiliteitsbouw, civiele aannemers, productiebedrijven, scholen alsmede bedrijven in de procesindustrie. 

BELEIDSVERKLARING (BEKNOPT)

ZTE Metaalbedrijf BV werkt zodanig dat het opgedragen werk naar volle tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

De klant herkent ZTE Metaalbedrijf BV aan een uitgebalanceerde prijs en een maximum aan flexibiliteit binnen het bedrijf. De tijd tussen het verstrekken van de opdracht en de uitvoering hiervan zal derhalve door ZTE Metaalbedrijf BV zo klein mogelijk worden gehouden.

Het goede resultaat zal bereikt worden door het werk zo optimaal te organiseren, middels adequaat opgeleid en gemotiveerd personeel dat bekwaam is om de taken op een verantwoorde en plezierige wijze uit te voeren. Hierbij worden aspecten m.b.t. veiligheid en gezondheid uiteraard niet vergeten.

ZTE Metaalbedrijf BV zal blijven streven naar verbetering van kennis en kunde en het waarborgen van een betrouwbare en veilige bedrijfsvoering.

 

Middels een direct overleg met zowel opdrachtgevers, toeleveranciers als medewerkers wordt dit continu onderzocht en hieruit worden jaarlijks verbeteracties vastgesteld die in een 3-maandelijks overleg worden gevolgd.

R. Teubel

1 November 2021

Na.png
ISO 9001-2015 - CMYK.jpg
bottom of page